Alle bedrijven
Dienstverlening
Eten & drinken
Alle bedrijven
Dienstverlening
Eten & drinken
Recreatie & toerisme
Gezondheid
Winkelen
Recreatie & toerisme
Gezondheid
Winkelen
Categorieën

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Categorieën
Gevonden in: |

NLP-Zuid

Praktijk voor Hypnotherapie en NLP

NLP-Zuid heeft zich ten doel gesteld om de mens bewust te maken van zijn onbewuste processen, in zijn denken, handelen en gedrag. Deze onbewuste processen zijn in de meeste gevallen ontstaan door conditioneringen en ervaring uit het verleden. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust. Alleen in geval dat onbewuste processen zorgen voor een ’problematisch’ gedrag, dan komt de mens in actie.

NLP-Zuid stelt zich ten doel om zoveel mogelijk mensen bewust te maken hoe belangrijk interne en externe communicatie is en hoe belangrijk het is om bewust te worden van het onbewuste handelen achter zijn gedrag.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de cursussen en opleidingen van NLP-Zuid. Groei en ontwikkeling ontstaan door jezelf open te stellen voor nieuwe zienswijzen en ervaringen, en je bewust te worden van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties.

Je wordt je bewust van zowel succesvolle als beperkende patronen en overtuigingen zodat jij weet wat je tegenhoudt en in beweging brengt en hoe je dit kunt inzetten of veranderen. Persoonlijke ontwikkeling betekent dat je vertrouwen en zekerheid kunt creëren wanneer je dat nodig hebt, zodat je vanuit keuzevrijheid kunt bereiken wat jij wilt.

Contactgegevens

nlpzuid@kpnmail.nl

https://nlp-zuid.nl/

Direct contact opnemen met

NLP-Zuid

Adres & route naar

NLP-Zuid

Rumpenerstraat 4A

6443CD Brunssum

Social media

Media & inspiratie over

NLP-Zuid

Deel gemakkelijk alle info over

NLP-Zuid via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Is dit jouw bedrijf of organisatie? 

De insteek van Alles in Brunssum is om ons als ondernemers in Brunssum collectief beter zichtbaar te maken. Alles in Brunssum is een initiatief zonder winstoogmerk van Ondernemersvereniging Business in Brunssum in verbindende samenwerking met gemeente Brunssum, ontwikkelpartner 2MKB | 12websites.nl en andere lokale organisaties.

Dit ondernemersplatform is volop in ontwikkeling en daar kun je nu je voordeel mee doen!
Lever direct in de huidige conceptfase je actuele en volledige gegevens aan dan wordt die informatie kosteloos en compleet opgenomen!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud