Alle bedrijven
Dienstverlening
Eten & drinken
Alle bedrijven
Dienstverlening
Eten & drinken
Recreatie & toerisme
Gezondheid
Winkelen
Recreatie & toerisme
Gezondheid
Winkelen
Categorieën

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Categorieën
Gevonden in: | |

The Staging Company BV

The Staging Company is gespecialiseerd in de verhuur van meubels en woonaccessoires die nodig zijn voor de perfecte verkooppresentatie van al uw vastgoed.

The Staging Company EU ondersteunt stylisten, makelaars, huiseigenaren door meubels en woonaccessoires te verhuren die nodig zijn om projecten optimaal te presenteren voor de verkoop.

 

Die projecten variëren van (model)woningen, kantoren tot aan etalages en beursstands. Jij weet als stylist als geen ander hoe belangrijk een aantrekkelijke inrichting van een woning is, om de woning te kunnen verkopen of verhuren. Misschien heb jij dan ook wel klanten die jou voor dit soort klussen inhuren. De belangrijkste benodigdheden in jouw vakgebied zijn dan ook: meubels. Maar wat als de huidige meubels van de klant niet geschikt zijn, of er helemaal geen meubels beschikbaar zijn voor de inrichting? Dan kun je je werk natuurlijk niet optimaal uitvoeren. De oplossing? Het huren van meubels voor jouw stylingprojecten.

Vastgoedstylisten in heel Europa doen graag zaken met ons, vanwege onze grote en actuele voorraad meubels, verlichting en woonaccessoires. Ze kunnen alles bij ons huren. Voor een fotoshoot van één dag tot een projectinrichting voor een heel jaar. Transport, monteren en sjouwen… dat regelen wij!
Staging van vastgoed vóór de verkoop, is altijd een goed idee. Gestylde en ingerichte woningen brengen meer op dan lege woningen. Lege ruimtes lijken kleiner dan ingerichte en zonder voorbeeldinrichting kunnen potentiële kopers vaak niet inschatten of hun eigen meubels er wel passen. Door de combinatie van de juiste makelaar, een goede prijsbepaling en professionele verkooppresentatie is de verkoopprijs wel degelijk beïnvloedbaar.

Contactgegevens

045-5268606

info@thestagingcompany.eu

https://thestagingcompany.eu/

Direct contact opnemen met

The Staging Company BV

Adres & route naar

The Staging Company BV

Industriestraat 4A

6135 KH Sittard

Social media

Facebook

Instagram

Media & inspiratie over

The Staging Company BV

Deel gemakkelijk alle info over

The Staging Company BV via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Is dit jouw bedrijf of organisatie? 

De insteek van Alles in Brunssum is om ons als ondernemers in Brunssum collectief beter zichtbaar te maken. Alles in Brunssum is een initiatief zonder winstoogmerk van Ondernemersvereniging Business in Brunssum in verbindende samenwerking met gemeente Brunssum, ontwikkelpartner 2MKB | 12websites.nl en andere lokale organisaties.

Dit ondernemersplatform is volop in ontwikkeling en daar kun je nu je voordeel mee doen!
Lever direct in de huidige conceptfase je actuele en volledige gegevens aan dan wordt die informatie kosteloos en compleet opgenomen!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud